IES Consuelo Aranda

Formen persones, formen professionals...

Dia de l'esport 2019

ISCA ha participat enguany en la IV convocatòria de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i la fundació Trinidad Alfonso. Convocatòria en la qual han participat al voltant de 646 centres educatius i 7 universitats.

El Dia de l'Esport està encaminat al foment de l'activitat física i a la promoció dels valors inherents a la pràctica esportiva, dos dels grans objectius perseguits per la Fundació Trinidad Alfonso i que ISCA recolza i considera necessaris en els nostres jóvens.

Els nostres alumnes han pogut participar en els següents esports: futbol sala, bàsquet, raspall, colpbol, jocs populars, tennis de taula, voleibol, atletisme, bàdminton, futbol 8, etc.. A més, s'han realitzat classes magistrals de crossfit i zumba i una exhibició de patinatge artístic. I per a finalitzar aquesta jornada l'hem acabada amb una bicicletada pel poble. 

Agraïm a la policia local d'Alberic per recolzar-nos en la bicicletada i sobretot al departament d'Educació Física i als alumnes de 1r de Batxillerat per tota l'organització d'aquesta jornada.

Moltes gràcies a tots/es i per la vostra participació. (fotos) (vídeo)

Estàs aquí:Home PUNT LILA Dia de l'esport 2019