IES Consuelo Aranda

Formen persones, formen professionals...

Desembre a ISCA

Ja arribat desembre a ISCA, i com ja portem uns quants anys, acabem l'any amb l'esmorzar solidari i la cursa solidària. Dues accions molt importants en ISCA i de les quals tots els membres ens semtim orgullosos.

Enguany, com sempre, ha sigut tot un èxit les dues accions solidàries d'ISCA. I des d'açí volem agrair a tots/tes (pares, mares, alumnes, iaios/iaies, personal no docent, professors/professores, etc..) per la seua col·laboració, sense vosaltres no podríem fer-ho. MOLTES GRÀCIES.

En aquests enllaços podeu vorer les fotos esmorzar, fotos cursa, vídeo cursa.

Però també s'han fet eixides i tallers en algunes assignatures:

 • Els alumnes de Cicles Formatius Mitjans i Superiors han fet el Taller de Primers Auxilis posant en pràctica dl coneixements estudiats al mòdul de FOL fent la posició lateral de seguretat, RCP reanimació cardiopulmonar, transport de ferits, mètode VOS i torniquet. Ha estat divertit i molt interessant!! (fotos)
 • Els alumnes dels Cicles Formatius Mitjans i Superiors de la rama d'Informàtica visitaren la UPV per a fer un taller d'Alan Turing i la Màquina Enigma, a més col·laboraren amb la campanya de reciclatge de material informàtic de l'ETS d'Enginyeria Informàtica. (fotos)
 • Els alumnes de 1r i 2n de l'ESO del Grup ARA tingueren el taller del primer trimestre, en aquest cas realitzaren un taller de Robòtica, on configuraren un cotxe i després realitzaren competicions entre ells. Un taller que gaudiren molt. (fotos).
 • Els alumnes de 3r ESO de Religió realitzaren un recorregut pels principals monuments de la ciutat de Gandia, que els permetí descobrir la Història de la
  comarca de la Safor i el Ducat de Gandia. Entre els monuments principals, visitaren: Les Escoles Pies, La Col·legiata de Santa Maria, Ajuntament i Plaça Major, i el Palau Ducal.
 • A més, començà la campanya del Camp a l'aula de l'Ajuntament d'Alberic on els alumnes tenen suc de taronja gratis. (fotos)
 • I com sempre, les competicions esportives de 1r i 2n de l'ESO, aquest any els alumnes de 1r tingueren competició d'handbol i els de 2n de l'ESO Voleibol.
 • Els alumnes de 4t ESO de Biologia feren la visita al Tancat de la Pipa. Gaudint d'un bon dia.
 • Els alumnes de 1r de l'ESO de Religió visitaren els principals betlems de València, com és costum, on a pesar del fred gaudiren d'un divertit i interessant dia.
 • Els alumnes de 1r de Cultura Clàssica, de 4t de Llatí i 1r de Batxillerat de Llatí han realitzat el taller d'Infantia i celebrat Saturnalia amb tota la comunitat educativa.
Estàs aquí:Home PUNT LILA Desembre a ISCA