IES Consuelo Aranda

Formen persones, formen professionals...

PREMI OLIMPIADES ECONOMÍA 2019

Per segon any consecutiu, l'institut ha estat un dels 10 premiats en les olimpíades d'economía de la provincia de Valencia; concretament l'alumna Claudia Alemany de 2BB ha quedat al lloc 8, tot un èxit donat que s'examinaven de l'economía de 1er de bat i d'economía de l'empresa de 2on de bat.

Llegeix més:PREMI OLIMPIADES ECONOMÍA 2019

Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia

Hui dia 17 de maig es el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia amb motiu de la  commemoració de la desclassificació de l'homosexualitat com a malaltia mental per part de l'Organització Mundial de la Salut el 17 de maig de 1990.
ISCA mostra la seua adhesió a eixe dia amb el següent cartell, que s'ha penjat a l'entrada del centre.

cartell igualtat

Gimcana Harry Potter

Per segon any consecutiu, UNISCA ha preparat una gimcana per als alumnes de 3r ESO al voltant dels llibres, enguany s'han inspirat en la famosa saga de llibres juvenils, Harry Potter.

I que millor lloc per a simular el Colegi Hogwarts de màgia i fetilleria que en un entorn natural i a l'aire llibre, la muntanyeta d'Alberic.

La gimcana ha consistit en diferents proves lògiques i esportives, que els alumnes havien de superar en grup (les cases de Hogwarts). I on han pogut millorar les seues destreses a l'hora de treballar en grup i amb unitat.

Gràcies als alumnes membres d'UNISCA per la seua dedicació, temps i treball per a millorar el nostre centre. (fotos).

Estàs aquí:Home PUNT LILA